איילת מבשלת גרסאות פרטיות למתכונים עליהם גדלה. המטבח מושפע מהאמא התימנית אבל לא פחות מטרנדים עכשוויים של אוכל בריא, חומרי גלם טריים ועונתיים וכן מאהבה ותשוקה לאנשים, אירוח ואוכל.
מטבח מגוון, עשיר ומלא בכל טוב המבוסס על מה שאיילת אוהבת לאכול ומאכילה את אהוביה.
לאיילת רקע מוסיקלי ואומנותי (ניהלה את להקת "גאיה" ושותפה בכתיבת השיר "יחד") ולאחר שנים בתחום המוזיקלי החליטה לעשות שינוי ולהתמסר לאהבת האירוח והבישול שליוותה אותה מאז ומתמיד.
ההתחלה במסעדת "איילת וגילי" מסעדה ביתית קטנה ואינטימית כשזו הצליחה והביקוש גדל נמצאה הפנינה "אורוות הברון" אליה הועתקה מסעדת "איילת וגילי" ושינתה את שמה ל "ברוניתא".
איילת נאמנה לעצמה, עושה רק מה שהיא מאמינה בו.
מאמינה בפשטות, איזון ודיוק – וזה ניכר בעיצוב, באוכל ואפילו בכלי ההגשה של "שילובים" – בית יוצר של אנשים עם צרכים מיוחדים.
המחשבה והכוונה היא בכל פרט.